Cut Paste Photo Editor dla iPhone

• Status bezpieczeństwa

Recenzja Softonic

Edytor zdjęć Cut Paste: Wszechstronna aplikacja do edycji zdjęć

Cut Paste Photo Editor to aplikacja na iPhone'a, która oferuje prosty i efektywny sposób na przycinanie zdjęć i wklejanie ich na różne tła. Niezależnie od tego, czy chcesz tworzyć zabawne kompozycje czy ulepszać swoje zdjęcia za pomocą unikalnych efektów, ta aplikacja zapewnia wszystkie niezbędne narzędzia.

Z Cut Paste Photo Editor możesz łatwo przycinać dowolną część zdjęcia i zapisywać ją na przyszłość. Aplikacja wygodnie przechowuje wszystkie przycięte obrazy w galerii, umożliwiając dostęp i ponowne wykorzystanie ich w dowolnym momencie. Ta funkcja jest szczególnie przydatna, jeśli często pracujesz z konkretnymi elementami lub obiektami.

Oprócz przycinania i zapisywania obrazów, aplikacja umożliwia tworzenie nowych kompozycji poprzez wstawianie przyciętych obrazów na dowolne tło lub inne zdjęcie. Ta funkcja pozwala łatwo tworzyć kolaże, montaże lub opowieści wizualne za pomocą zaledwie kilku kliknięć.

Aby dodać odrobinę kreatywności do swoich kompozycji, Cut Paste Photo Editor oferuje różnorodne filtry do wyboru. Filtry te pozwalają dostosować ogólny wygląd i atmosferę kompozycji, dodając artystyczny akcent lub ulepszając konkretne elementy.

Niezależnie od tego, czy jesteś profesjonalnym fotografem, czy po prostu osobą, która lubi edytować zdjęcia, Cut Paste Photo Editor to wszechstronne narzędzie, które upraszcza proces przycinania, wklejania i ulepszania obrazów. Jego przyjazny interfejs i intuicyjne funkcje sprawiają, że jest dostępny dla użytkowników o różnym poziomie wiedzy i umiejętności.

Jest równiez dostepny na inne platformy

Program jest dostępny w innych językach

Cut Paste Photo Editor dla iPhone

• Darmowa

• Po Polski
  • V 2.0
  • 4.9

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Opinie użytkowników o Cut Paste Photo Editor

Czy próbowałeś Cut Paste Photo Editor? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.